Vanuit Den Haag reis ik naar de mooiste plekjes om creatieve en duurzame ondernemers vast te leggen. In het voorjaar van 2021 ben ik samen met mijn vriend verhuisd naar deze mooie stad achter de duinen. Het strand én de stad liggen om de hoek, net als de schattige straatjes met leuke koffietentjes waar ik graag binnenstap om mijn foto's te bewerken. Ik vind het belangrijk om bewust in het leven te staan en doe mijn best om mijn steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarnaast laat ik me inspireren door mensen die zichzelf durven zijn. Geen kopie van iemand anders. Dit probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen in mijn werk. Als branding fotograaf help ik ondernemers in allerlei soorten en maten om hen mooie verhalen te delen met de wereld om ons heen. Als klein meisje hing er al snel een fotocamera om mijn nek. Je kent het wel, samen met vriendinnen poseren in het park, wegkijken naar een net vertrekkende wolk en in onze oren net iets te grote oorbellen uit de la van mijn moeder. Met de jeugdige droom om kinderen in een witte studio te fotograferen, startte ik de fotografie opleiding in ’s Hertogenbosch. Die droom zette ik al snel uit mijn hoofd. Deze opleiding opende mijn ogen. Ik kreeg te gekke opdrachten, hoorden verhalen aan van interessante fotografen en tijdens mijn stage deed ik ervaring op en mocht ik meewerken aan klussen voor de Volkskrant Magazine. 

In de zomer van 2021 ben ik begonnen met Studio Ils. De droom om een eigen bedrijf in de fotografie te starten had ik al een tijdje. Ik vind het fijn om het werk op mijn eigen manier te kunnen doen. Het contact met de klanten, meedenken met ideeën, gezellige momentjes tijdens de shoot, het selecteren, bewerken en natuurlijk het opsturen van de beelden. 

Hoe het allemaal begon...

Met Studio Ils wil ik avontuurlijke, creatieve en duurzame ondernemers uitdagen om met mij op avontuur te gaan. Een avontuur zonder beperkingen. Wil je onthouden worden, zul je je moeten onderscheiden. Anders durven zijn. Uitpakken! Daar sta ik voor.

Met mijn fotografie wil ik nog meer de diepte in gaan duiken. Samen met jou gaan we voor een verbluffende fotoshoot met wow-effect! Met samen bedoel ik ook echt samen. Goed luisteren naar de wensen van de ondernemer, maar ik laat liever niemand veilig in de comfort zone zitten. Ik geloof niet in veilige, brave keuzes. Met een booming concept wil ik ondernemers uitdagen om een stapje verder te gaan. Net iets verder gaan. Net iets groter dromen. Take the risk or lose the dance!

Het geeft mij zo ontzettend veel energie om hiermee aan de slag te gaan! Als fotograaf heb ik écht de leukste baan ooit. En dat dankzij jullie. Thank you! 

Waar sta ik voor?

Ik wil je aanbod zien!

Take the risk or lose the dance

a) Ritje in de achtbaan
b) Kiten
c)  Pottenbakken

6. DIT HEB IK NOG NOOIT GEDAAN:

Oehh moeilijk! Mijn huis staat er vol mee!

5. Planten of bloemen:

a) Een evenement organiseren
b) In een museum exposeren
c) Een product uitbrengen

4. dit zou ik ooit willen doen met studio ils:

Snorkelen

3. Mijn kleine gelukje in het leven:

a) De kussens op de bank
b) De indeling van de meubels
c)  De kleuren van de muur

2. dit heb ik het meest veranderd in huis:

a) Pizza
b) Pasta
c)  Friet

1. Waar mag je me altijd voor wakker maken?

Leer me kennen

Quiz time!

@ILSEVDIJK

JE KAN NATUURLIJK WEL ALVAST EVEN gluren OP DE GRAM!