Vanuit Den Haag reis ik naar de mooiste plekjes om creatieve en duurzame ondernemers in het zonnetje te zetten. In het voorjaar van 2021 ben ik samen met mijn vriend verhuisd naar deze mooie stad achter de duinen. Het strand én de stad liggen om de hoek, net als de schattige straatjes met leuke koffietentjes waar ik graag binnenstap om mijn foto's te bewerken. Ik vind het belangrijk om bewust in het leven te staan en doe mijn best om mijn steentje bij te dragen aan een beter milieu. Door beelden te maken van inspirerende ondernemers kan ik hen helpen om hun mooie verhalen te delen met de wereld om ons heen. 

Naast Studio Ils werk ik samen met Isabella. Met ons bedrijf IlseIsabella focussen we ons op bruiloften, love shoots en families. Het is een fijne afwisseling naast de opdrachten die ik doe voor Studio Ils. Ik kijk er iedere keer weer naar uit om iemand vast te leggen op beeld, naar mijn mening het mooiste werk wat er is!

Als klein meisje hing er al snel een fotocamera om mijn nek. Je kent het wel, samen met vriendinnen poseren in het park, wegkijken naar een net vertrekkende wolk en in onze oren net iets te grote oorbellen uit de la van mijn moeder. Met de jeugdige droom om kinderen in een witte studio te fotograferen, startte ik de fotografie opleiding in ’s Hertogenbosch. Die droom zette ik al snel uit mijn hoofd. Deze opleiding opende mijn ogen. Ik kreeg te gekke opdrachten, hoorden verhalen aan van interessante fotografen en tijdens mijn stage deed ik ervaring op en mocht ik meewerken aan klussen voor de Volkskrant Magazine. 

In de zomer van 2021 ben ik begonnen met Studio Ils. De droom om een eigen bedrijf in de fotografie te starten had ik al een tijdje. Ik vind het fijn om het werk op mijn eigen manier te kunnen doen. Het contact met de klanten, meedenken met ideeën, gezellige momentjes tijdens de shoot, het selecteren, bewerken en natuurlijk het opsturen van de beelden. 

Hoe het allemaal begon...

benieuwd naar mijn werkwijze?

Met Studio Ils wil ik avontuurlijke, creatieve en duurzame ondernemers de ruimte geven om gezien te worden! Als fotograaf maak ik beelden van ondernemers en breng ik pure spontaniteit, dromerige glimlachen, nieuwe producten en jouw manier van werken zo goed mogelijk in beeld. Dit alles geeft mij ontzettend veel energie.

Iedere ondernemer is anders. Iedereen zijn of haar dromen, wensen, idealen en inspiraties zijn verschillend. Ik vind het super tof om met zoveel verschillende mensen te mogen samenwerken. Samen sparren en ideeën uitwisselen is een leuk en creatief proces. Ik geniet hiervan! Het echte vuurwerk komt natuurlijk tijdens de shoot. De gezelligheid met de mensen en het maken van verrassende beelden zorgen er altijd weer voor dat ik na afloop voldaan en enthousiast naar huis kan gaan!

Het geeft zoveel voldoening als ik jou met de beelden heb kunnen helpen en jij met je onderneming weer nieuwe stappen kunt zetten. Laten we samen voor die passie gaan!

Wat geeft mij energie?

Benieuwd naar mijn werkwijze?

De wereld mooier maken met authentieke beelden van inspirerende ondernemers zoals jij!

a) Ritje in de achtbaan
b) Kiten
c)  Pottenbakken

6. DIT HEB IK NOG NOOIT GEDAAN:

Oehh moeilijk! Mijn huis staat er vol mee!

5. Planten of bloemen:

a) Een evenement organiseren
b) In een museum exposeren
c) Een product uitbrengen

4. dit zou ik ooit willen doen met studio ils:

Snorkelen

3. Mijn kleine gelukje in het leven:

a) De kussens op de bank
b) De indeling van de meubels
c)  De kleuren van de muur

2. dit heb ik het meest veranderd in huis:

a) Pizza
b) Pasta
c)  Friet

1. Waar mag je me altijd voor wakker maken?

Leer me kennen

Quiz time!

@ilsevdijk

Volg me op instagram