Branding shoot

Portret shoot

portret shoot

branding shoot

Branding shoot

Branding shoot

Portret shoot

Branding shoot

Portret shoot

structuur tijger

"Wat een lieve, talentvolle meid! Stelt je 100% op je gemak & neemt echt de tijd voor je. Dit is terug te zien in de foto's. Superblij met het resultaat.
Ilse dankjewel!!!"

Nix niws

"Vorige week een fotoshoot gedaan met Ilse, ik wilde mijn bedrijf en mezelf in beeld laten brengen voor een nieuwe website. Door de ontspannen sfeer en de professionele blik zijn het super mooie fotos geworden. Met oog voor sfeer en detail."

lot of extra

"Ilse is echt een topfotografe met oog voor detail! Ik had Ilse gevraagd of ze foto's wilde maken voor mijn website.

Ik had zelf al wat ideeën over wat voor foto's ik wilde, maar daarnaast heeft Ilse ook goede input voor nog meer leuke en creatieve ideeën. De foto's komen erg mooi over op mijn website en ik kan ze goed gebruiken op mijn social media! 

Op de foto gaan is niet mijn favoriete bezigheid, maar Ilse stelde mij op mijn gemak en gaf goede aanwijzingen."

let's meet

Laten we elkaar ontmoeten, dan zorgen we ervoor dat jij opvalt met je personal branding!

Let's create some magic.

@ilsevdijk

Volg me op instagram

Dit wil ik!

Deze portretshoot deed ik afgelopen zomer met Elsa Schaddelee. Tijdens golden hour genoten we van het perfecte licht en de mooie omgeving. Het strand en de duinen, een fantastische plek voor een fotoshoot. Golden hour op zomerse dagen zijn echt mijn favoriete momenten van het jaar! 
De foto's gebruikt Elsa voor haar social media en website. Ze is een coach voor ondernemers. Ik vond het erg belangrijk om haar vriendelijke uitstraling goed te vangen in de beelden. Het was echt een ontzettend leuke shoot met fantastisch licht.

Elsa Schaddelee

Dit wil ik!

Wow wat een magische avond was dit! Het licht, de plek en de stralende Lotte! Ik word echt gelukkig als ik naar deze beelden kijk! Ik krijg zin de zomer, struinen door de duinen, avondjes ontspannen met vrienden om het strand en lekker zwemmen in de zee. Nu was de shoot in maart, dus daar was het ondanks de zonnestralen echt nog veel te koud voor! We bleven in beweging en hebben heel wat duinen beklommen om ons warm te houden. Ik ben super blij met deze beelden en heb helemaal zin om nog veel meer mensen mee te nemen naar deze mooie plek!

Amari Films

Dit wil ik!

Marit is grafisch designer en bezig met haar nieuwe website. Ideaal moment om een fotoshoot te plannen dus! We hebben in een daglicht studio deze beelden gemaakt. Ze had verschillende props meegenomen zoals haar schetsboeken, laptop, kwasten, kleurstaaltjes en bloemen! Ze is gek op bloemen en met name lelies. Die zijn dan ook een aantal keer terug gekomen in de beelden. Zo leuk als mensen iets meenemen dat echt bij hen past. 

Maeve studio

Dit wil ik!

Op een zonnige avond in maart(!) kwam Laura helemaal uit Zwolle naar deze prachtige plek: de Haagse duinen! Voor deze shoot had ik een aantal props bij me zoals een kleedje, leuke glazen, bloemen, hoedjes en mijn fiets. Ik hou van deze sfeer en Laura is een enthousiaste meid die overal voor open staat, super fijn! De beelden gaat ze gebruiken voor haar nieuwe website en socials.

Laura Brink

Dit wil ik!

Emma van der Schelde is zelf ook fotograaf en vroeg mij om haar vast te leggen in haar gloednieuwe daglicht studio: Creative studio RAW. Hoe gaaf!! Het is een prachtige studio midden in Rotterdam. Het licht in deze studio is heel fijn en er staan mooie meubels! We hebben tijdens de shoot veel gekletst. Heel leuk om met een mede-fotograaf te sparren en wat is Emma een lieve meid. We werken tegenwoordig ook wel eens samen. Zo leuk, wat een shoot al niet kan brengen!

Emma van der Schelde

Dit wil ik!

Martine bakt de beste taarten van het land als je het mij zou vragen!! Het was een super gezellige shoot en in de tussentijd kon ik lekker genieten van de lekkere taartjes! De beste taarten van het land! We waren bij haar thuis, een oud knus huisje in Sliedrecht. Ze vroeg mij beelden te maken voor de nieuwe website van Taart van Martine. Ze had veel verschillende taarten en gebakjes gemaakt en we hebben de hele dag al dit lekkers gefotografeerd aan een sfeervolle eettafel. Hopelijk kom ik vaker op dit soort plekken! Heerlijk!

Taart van Martine

Dit wil ik!

Samen met Lotte (van Lot of Extra) hebben we een gestylde fotoshoot verzorgd voor de meiden van Framing Stories. Een leuke klus waarbij we helemaal los konden gaan op styling, kleding, locatie en sfeer. We kochten deze gave pakken waar Lois en Anouk in konden stralen. Het was een hele gezellige middag met een picknick op het strand als kers op de taart!

Framing Stories

Dit wil ik!

WOW! Voor Gerald Troost mocht ik de cover maken van zijn nieuwe CD! Wat een toffe opdracht. Ik maakte een aantal locatie voorstellen en hij koos voor Fabriek Zuidermeer. Een prachtige locatie om te fotograferen. Veel ramen, grote ruimtes met veel licht en natuurlijk die gave trap! We hadden de ruimte voor een uur gehuurd dus het was flink doorwerken. En ja hoor, een van de foto’s is gekozen voor op zijn nieuwe album! :)

Gerald Troost

Dit wil ik!

Fotoshoots met creatievelingen zijn geweldig! Lotte is interieur stylist en heeft de tofste ideeën die altijd net wat anders zijn dan normaal. Ze vroeg mij beelden te maken terwijl zij haar concepten aan het uitwerken was. Dus daar gingen we! Lotte was de hele middag aan het knippen, plakken, moodboards maken en mooie materialen bij elkaar aan het zoeken. Aan mij de taak om haar vanuit allerlei hoekjes te fotograferen, zodat ze een flinke variatie heeft in haar beelden.

Lot of Extra