SHOOT

Go home? Nee, ik heb nog nooit iemand écht weggestuurd, maar ik moedig je wel aan om groot te dromen. Met mijn pakket tillen we je business naar een next level. We gaan dit samen rocken! Bereid je voor op een grootse en uiteraard verbluffende show!

Go Big or Go Home. Alles of niks, dat gaan we doen! We trappen het gaspedaal diep in en halen alles uit de kast. Epische beelden maken, zodat mensen onder de indruk raken, nieuwsgierig worden en je blijft hangen in het hoofd van je ideale klant. Niemand kan meer om je heen!

Go Big or Go Home. Alles of niks, dat gaan we doen! We trappen het gaspedaal diep in en halen alles uit de kast. Epische beelden maken, zodat mensen onder de indruk raken, nieuwsgierig worden en je blijft hangen in het hoofd van je ideale klant. Niemand kan meer om je heen!

Go home? Nee, ik heb nog nooit iemand écht weggestuurd, maar ik moedig je wel aan om groot te dromen. Met mijn pakket tillen we je business naar een next level. We gaan dit samen rocken! Bereid je voor op een grootse en uiteraard verbluffende show!

De eerste stap in het proces: fantaseren over een doordacht en verrassend concept voor de shoot. Alles kan én alles mag. Een heel decor bouwen of alles verven in jouw branding kleur? No problem, we denken in mogelijkheden. Niet te bescheiden, JIJ BENT DE SHIT! 

Ik neem je business onder de loep en samen vertalen we dit naar mega vette beelden die van het scherm spatten. Wie ben je? Wat wil je uitstralen naar je klanten? Wat heb je te vertellen? We nemen uitgebreid de tijd en er is genoeg ruimte voor het uitwisselen van onze ideeën. Met veel fantasie creëren we een uniek concept en gaan we samen op pad om grandioze beelden te schieten.

Tijdens de voorbereidingen en de shoot vind ik één ding heel belangrijk: dat jij voor de volle 100% jezelf kunt zijn! Mijn doel is dan ook om jou op je gemak te stellen en je een fantastische ervaring te geven. 

Vet, wat is je tarief?

VOOR VROUWEN MET BALLEN

Written by Luna

'Ze voorziet mij iedere keer weer van fantastische beelden. De concepten van Studio Ils blijven mij steeds weer verbazen! Ilse doet haar werk ontzettend goed, denkt met je mee, stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat het concept van de shoot en de uiteindelijke beelden altijd uniek zijn. Mega thanks Ils, blij met jou!'

'Ilse is mijn vaste en favoriete fotograaf'

Bloei Content

'Wauw: ik ben zó happy met alle fantastische shots die Ilse heeft geschoten. Ze heeft niet alleen zowel mijn zachte als edgy kant weten te ‘vangen’, ook heeft ze een heerlijk open mind en denkt ze op een creatieve manier mee in mogelijkheden. Geen standaard foto’s, maar beelden waar écht over is nagedacht.'

'Samenwerken met Ilse was echt een feestje'

Studio Dot

'Het was een hele gezellige ochtend met een super fijne sfeer. Ilse had de shoot goed voorbereid, denkt van te voren met je mee over outfits en locaties en tijdens de shoot stelde ze ons op ons gemak en gaf ze duidelijke instructies. Wij zijn super blij met onze keuze en de foto’s, dankjewel!'

'Wij zijn super blij met onze keuze en de foto’s'

Maeve Studio

'Ik heb meerdere shoots met Ils achter de rug en ik blijf terugkomen. Wat ik het meest waardeer aan Ils is dat ze all out gaat om voor jou een tof concept neer te zetten, inclusief props en decor. Ze vult mij aan en we hebben altijd de grootste lol samen. De resultaten stellen nooit teleur. Voor iets unieks moet je hier zijn, ga ervoor!'

'Ils gaat all out om een tof concept neer te zetten'

Vita Dewi

Het is steeds weer een feestje om met Ils te shooten. Ben elke keer zo ontzettend blij met de foto’s en de kleurrijke vrolijkheid en energie die de portretten van bijvoorbeeld de Dikke Truien Shoot uitstralen. Krijg ook altijd complimenten over de portretten!

'haar enthousiasme en creativiteit is super aanstekelijk'

Framing Stories

'Ilse heeft ons ontzettend mooi op beeld gezet en nam daarbij voor elk plaatje de tijd en aandacht. En dat is te zien. De foto’s zijn van hoge kwaliteit. We zijn heel erg blij met de foto’s van Ilse. Mega aanrader als je op zoek bent naar een lieve en gezellige, professionele fotograaf!'

'De foto’s zijn van hoge kwaliteit, dat is te zien'

BRAND

VIDEO

quatro

het resultaat

Na de shoot ontvang je binnen een week de voorselectie. Jij kiest jouw 35 favoriete beelden, zodat ik aan de slag kan gaan met de edit. Houd je e-mail in de gaten, want binnen drie weken ontvang je een online gallery met jouw verbluffende beelden. Tadaaaaa!

uno

let's meet

Met een lekkere bak koffie maken we kennis via Zoom of in een koffietent in Den Haag. Is het dikke mik, dan ga je aan de slag met een vragenlijst voor de shoot.

dos

CONCEPT

De vragenlijst is binnen en het fantaseren kan beginnen! Tijdens een concept call bespreken we het door mij gemaakte moodboard. We nemen uitgebreid de tijd. Na veel sparren, appen, delen en dromen hebben we een episch concept voor jouw shoot!

tres

shoot

De shoot wordt een ervaring vol ontspanning en FUN! Je wordt volledig ontzorgt, zodat jij gewoon kunt genieten. Deze dag is er geen ruimte voor stress. Het komt helemaal goed! Wat we nodig hebben: Een koffietje (of een wijntje?), snacks en je lievelingshits op de speaker. We gaan lol maken!

uno

Het pakket

excl. btw en reiskosten
  • Kennismaking via zoom of in een
    koffietent in Den Haag
  • Concept op maat
  • Brainstormsessie via Zoom
  • Max. 4 uur shooten
  • Locatie naar keuze (op eigen kosten)
  • 35 beelden die je zelf selecteert

Keuzestress? Het is altijd mogelijk om meer beelden bij te bestellen!

Vanaf 




€1250,-

Ik wil dit!